Kevään 2020 aikatauluja

  • Toimisto on koronatilanteen takia suljettu ulkopuolisilta.
  • Olemme tavoitettavissa puhelimitse ja sähköpostilla ma-to klo 9-15 ja pe 9-12.
  • Poikkeusaukioloajat (esimerkiksi pyhien vaikutus) näkyvissä tapahtumakalenterissa.
  • Ryhmätoiminta on väliaikaisesti tauolla.
  • Yksilökeskusteluajat järjestetään etänä. Pääsääntöisesti keskustelut toteutetaan klo 9-15, mutta myös ilta-aikoja on mahdollista saada sovitusti.
  • Ketään ei jätetä yksin ja rohkaisemme teitä ottamaan yhteyttä.

Uusi jäsentiedote 2/2020 on ilmestynyt!

Pääset lukemaan uutta jäsentiedotetta pdf-muodossa tästä. Tutustu alkuvuoden 2020 toimintoihin, ryhmiin ja tapahtumiin.

Facebookissa FinFami Päijät-Hämeen omaisten ryhmä

Tämä ryhmä on tarkoitettu Päijät-Hämeen alueen mielenterveysomaisille ja -läheisille. Ryhmään voi liittyä jo silloin kun huoli läheisen mielen hyvinvoinnista herää. Ryhmän tarkoituksena on toimia keskustelun, vertaistuen ja ajatusten vaihdon alustana. Ryhmässä voi jakaa vinkkejä ja julkaisuja, jotka tukevat omaisten jaksamista. Ryhmä on suljettu eli siellä käytäviä keskusteluja eivät voi seurata muut kuin ryhmään kuuluvat ja keskustelujen suhteen pätee samanlainen vaitiolovelvollisuus kuin kasvokkain tapahtuvissakin tapaamisissa.

Voit jättää ryhmään liittymispyynnön tästä.

Keskiviikon keskustakävely 20.5. klo 13

Tule nauttimaan juttuseurasta ja raittiista ilmasta. Toteutamme pienellä porukalla keskiviikon keskustakävelyn! Aikaa on varattu 1-1,5 tuntia, mutta reitissä ja kestossa otetaan huomioon myös osallistujien toiveet. Lähtö FinFamin toimiston (Rauhankatu 3, Lahti) edestä. Ilmoittautuminen: p. 040 704 9913 tai toimisto@omaiset.fi

Päiväkahvi Whatsappissa pe 22.5. klo 12.00

Uusi päiväkahvitteluryhmä toteutetaan Whatsapp puhelulla tai videopuhelulla. Osallistuminen ei ole sitovaa vaan voit osallistua kerran tai useammin. Tulevista ajankohdista ilmoitetaan myöhemmin. Lisätietoja ja ilmoittautumiset omaisvalmentaja Sari Valjakka p. 044 581 7744. Huomaathan, että muut päivän kahvitteluun osallistuvat voivat nähdä numerosi.

PERUTTU: Omaisinfot

Kaikki kevään omaisinfot PHHYKY:ssa, Lahden Kaupunginsairaalassa ja Kymenlaakson sairaalassa on peruttu koronatilanteen takia. Jatkamme sairaaloiden infotilaisuuksia tilanteen niin salliessa taas syyskaudella.

Osallistu kyselyihin ja vaikuta

Avaimet Onneen - podcast Spotifyssa

Me kaikki haluamme onnellisen elämän, miten sen saavutamme? Onko olemassa avaimia onneen? Näitä kysymyksiä pohtii ratkaisukeskeisen neuropsykiatrian valmentaja ja erityislapsen äiti Pirkko Louhelainen. Linkki podcastiin alla.


Avoin vertaistukiryhmä

Ryhmän toiminta jatkuu syksyllä tilanteen salliessa maanantaisin klo 17.30 - 19.30. Ei edellytä jäsenyyttä. Ei ennakkoilmoittautumista vaan voit tulla paikalle, kun sinulle sopii.

Vertaistukiryhmä koulukiusaamista kokeneille ja kiusattujen lasten vanhemmille

Vertaisten tukiryhmässä voit saada tietoa ja tukea sekä mahdollisuuden jakaa omia kokemuksiasi kannustavassa ilmapiirissä. Ryhmä toteutetaan yhteistyössä Tukikeskus Valopilkun kanssa. Katso lisätietoja täältä

Puolisoryhmä

Avoin ryhmä on tauolla koronatilanteen takia, mutta tervetuloa mukaan taas syyskaudella! Puolisoryhmä jatkuu koronatilanteen salliessa syyskaudella 2020 kerran kuussa torstaisin klo 17.30 - 19.

Kondis ry:n vertaisryhmä jatkuu tammikuussa

Ryhmä on tauolla, mutta jatkaa tilanteen salliessa taas syyskaudella. Kondis ry:n huumeidenkäyttäjien läheisten vertaistukiryhmä kokoontuu yhdistyksen tiloissa, Rauhankatu 3, parittomien viikkojen tiistaisin.Tapaamiset alkavat klo 18 ja kestävät noin kaksi tuntia kerrallaan. Olet lämpimästi tervetullut mukaan ryhmään. Ei ennakkoilmoittautumista!

Miesryhmä

Ryhmä on tauolla, mutta jatkamme tilanteen salliessa syyskaudella. Kokoontuu joka kuun toinen maanantaina klo 18 - 19.30.

Laskutuksessa ja postituksesta 2020

1.2.2018 lähtien jäsenmaksut ja kaikki virkistystoimintaan liittyvät maksut hoidetaan sähköisen laskutuksen kautta. Virkistystoimintaan (retket, teatterit yms.) ilmoittautumisen jälkeen lähetämme sinulle laskun. Muistathan laskua maksaessasi käyttää viitenumeroa.

Jos olet ilmoittanut meille sähköpostiosoitteesi, toimitamme laskut ja muun jäsenpostin (esim. jäsentiedote) ensisijaisesti sähköpostilla. Jos haluat postisi edelleen paperisena, ilmoitathan siitä meille erikseen.