Syyskauden tapahtumia toimistolla

  • SOSTE:n  Järjestöjen avoimet ovet -päivä ma 1.10. klo 12-15. Meillä on tarjolla kakkukahvit ja avoimet ovet, tervetuloa!
  • Ilonan päivä ja yhdistyksen 25 v synttärit ti 9.10. klo 13-15. Tarjoilemme kakkukahvit!
  • Yhdistyksen pikkujoulut pe 14.12. klo 14-17. Tarjolla joulupuuroa ja Luovuushautomon Johanna Kivelä ohjaa pillihimmelin askartelua.
      Kaikki nämä tapahtuvat yhdistyksen tiloissa, Rauhankatu 3. Tervetuloa!

 

Ilmoittaudu syksyn retkille!

  • La 13.10. Hemmottelupäivä Orimattilassa
      Lue lisää tai ota yhteyttä toimistoon p. 040 704 9913 tai toimisto@omaiset.fi.
 
 

Kondis ry:n vertaisryhmä toimistolla torstaisin syksyn ajan

Kondis ry:n huumeidenkäyttäjien läheisten vertaistukiryhmä alkaa kokoontua yhdistyksen tiloissa, Rauhankatu 3, parittomien viikkojen torstaisin. Ensimmäinen tapaaminen on to 30.8. klo 18. Lue lisää täältä ja tule mukaan ryhmään. Ei ennakkoilmoittautumista!

 

Muutoksia laskutuksessa ja postituksessa vuonna 2018

1.2.2018 lähtien jäsenmaksut ja kaikki virkistystoimintaan liittyvät maksut hoidetaan sähköisen laskutuksen kautta. Virkistystoimintaan (retket, teatterit yms.) ilmoittautumisen jälkeen lähetämme sinulle laskun. Muistathan laskua maksaessasi käyttää viitenumeroa.

Jos olet ilmoittanut meille sähköpostiosoitteesi, toimitamme laskut ja muun jäsenpostin (esim. jäsentiedote) ensisijaisesti sähköpostilla. Jos haluat postisi edelleen paperisena, ilmoita siitä meille erikseen.

 

Uutta ryhmätoimintaa

Suunnitteilla uusi ryhmä, jossa omainen on itsekin sairastunut psyykkisesti sairastuneen läheisen kuormitustilanteesta johtuen.
Ryhmä toteutetaan vertaistoimintana yhdistyksen tiloissa.

Kysy lisää:

Omaisvalmentaja
Sari Valjakka

sari.valjakka@omaiset.fi
p. 044 581 7744