Retket

Syysretki Repovedelle la 15.9.

Lähtö Lahdesta Marolankadun turistipysäkiltä klo 9. Kyytiin voi tulla myös Matkakeskukselta tai Heinolasta. Paluu Lahteen n. klo 17-18.

Repoveden kansallispuistossa meille on luvassa opastettua patikointia n. 5 km pituisella Ketunlenkillä, perinteiset nuotiokahvit tuoreine pullineen ja makkaranpaistoa, riippusillan ylitystä kävellen, upeita näköaloja Katajavuoren huipulta ja Kaakkois-Suomen luontoon tutustumista sekä vesistön ylitys Ketunlossilla.

Retken hinta on 15 e/hlö. Sitova ilmoittautuminen ja lisätietokyselyt ke 5.9. mennessä toimistolle p. 040 704 9913 tai toimisto@omaiset.fi. Ilmoitathan samalla mahdollisen erityisruokavalion sekä mistä tulet bussin kyytiin.


Hemmottelupäivä Orimattilassa la 13.10.

Lähtö Lahdesta omilla autoilla klo 10. Ilmoitathan, jos pystyt tarjoamaan jollekin kyydin tai olet itse kyytiä vailla. Vaihtoehtoisesti voit tulla suoraan Kehräämölle, jossa kokoonnutaan klo 10.30 pääovella. Paluumatkalle lähdemme Kehräämöltä klo 15.30.

Kehräämöllä voit shoppailla Maria Drockilan kynttiläpajassa tai kivikoruihin erikoistuneessa Korutaskussa. Päivän aikana nautimme Hemmottelukeidas Hellimön hoidoista, joista voit valita itsellesi kaksi sopivinta: suolahuone, käsiparafiinihoito, Äänisen aaltojen matalaäänihieronta, Pyramidin piikkimattorentoutus tai Mielenkeinujen riippumattorentoutus.

Päivän hinta on 15 e/hlö sisältäen kaksi yllä mainittua hoitoa sekä pientä purtavaa päivän aikana. Sitova ilmoittautuminen ke 10.10. klo 15 mennessä toimistolle p. 040 704 9913 tai toimisto@omaiset.fi. Ilmoitathan samalla mahdollisen erityisruokavalion sekä tuletko autolla Lahdesta vai saavutko suoraan Kehräämölle.


Yhdistyksellä on tarvittaessa oikeus muuttaa ohjelmaa tai olla toteuttamatta retkiä.

 

Omaisolkkarit

Olkkarissa voi kahvitella tuoreen pullan kera ja tavata vertaisiaan sekä työntekijöitä. Olkkarit jatkuvat taas elokuussa!

Syyskaudella 2018 omaisolkkari klo 13-15:
5.9. / 3.10. / 7.11. / 5.12.

Poikkea kahville ja tapaamaan uusia sekä vanhoja tuttuja. Tervetuloa!

 

Kuntosalivuorot

Haluamme tarjota mahdollisuuden viikoittaiseen liikkumiseen, vaikkapa vain mielenvirkistykseksi!
Meillä on sovittuna Miete ry:n kanssa yhteiset kuntosalivuorot Mäkikatsomon kuntosalille (Lahden urheilukeskuksessa, hyppyrimäkien katsomorakennus). 

Tiistain jumppia ei järjestetä enää syksyllä. Joihinkin paperisiin jäsentiedotteisiin on päässyt painovirhe, mutta kuntosalikerrat ovat tuttuun tapaan maanantaisin viikoittain.

Tervetuloa mukaan kuntosalille maanantaisin klo 17-17.55:
3.9. / 10.9. / 17.9. / 24.9. / 1.10. / 8.10. / 15.10. / 22.10. jne.

Kuntosaliharjoittelun ohjaa Seppo Merikari.
Tunneille ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon ja tunnit maksetaan ohjaajalle kertamaksuna paikan päällä.
Maksu on jäsenille 1 e/tunti ja ei-jäsenille 5 e/tunti.

Kaikki mukaan ikään ja kuntoon katsomatta!